Alle gode gange fire

Aarup

6. september 2021

Lørdag den 11. september står Isam B med band endelig klar på scenen i Aarup

Coronaen har spillet mange koncertarrangører et pus med flytninger og aflysninger af koncerter. Musik På Industrien er ingen undtagelse, og koncerten på lørdag den 11. september har faktisk været planlagt tre gange før, skriver Musik på Industrien i en pressemeddelelse. Nu lykkes det endelig og helt uden pladsbegrænsning, mundbind o.s.v.

Kendt fra Outlandish

Den 44-årige københavner, med navnet Isam Bachiri, gik efter 20 år i gruppen Outlandish solo i 2017. Han har bl.a. udgivet sangen ”Bølger”, som han optrådte med til sidste års Melodigrandprix. ”Ramadan i København”, som Isam lavede sammen med Özcan Ajrulovski, Anders Greis og Nana Jacobi, en sang der er blevet optaget i den 19. version af højskolesangbogen.

En intim koncertoplevelse

– Publikum kan se frem til en intim koncertoplevelse, hvor den altid karismatiske sanger rammer og rører tilhørerne med sine stærke historier om livet og hverdagen. For Isam B er der altid noget på spil i mødet med sit publikum og i livet generelt, hvor det handler om at vække vores bevidsthed, være åben for forandringer og få det bedste ud af livet, siger Bjarne Hansen, bestyrelsesmedlem i Musik På Industrien.

Corona har også gjort gavn

– Selv om det er trist, at vi har måttet aflyse så mange koncerter, er tiden ikke blevet spildt på Musik På Industrien. De koncertgængere, der ikke deltog i de to eneste koncerter, vi afholdt i foråret, kan glæde sig til en mere elegant scenebelysning. Lyssætningen på bagtæppet kan nu varieres meget mere end før på grund af nye LED lamper og en ny lysmixer. 

Koncerter er ikke kun for øret, men i høj grad også en visuel oplevelse, som vi nu forsøger at gøre endnu bedre,  lyder det fra ”Musik På Industrien”. 

Del denne historie på: