Afleverer 24 boliger ved Sanggaards Plads til september

Aarup

27. juni 2021

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Kristiansdal har oprettet venteliste

Det glider nogenlunde planmæssigt frem med opførelsen af 24 boliger fordelt på to blokke ved Sanggaards Plads, fortæller projektleder Benny Senica Christensen, hos totalentreprenøren, Palle Johansen Assens Murer- og Entreprenørforretning, da Folkebladet forleden blev vist rundt på pladsen. 

Helt som aftalt vil Palle Johansen aflevere de 24 udlejningsboliger til bygherren Kristiansdal, der har oprettet venteliste til boligerne, hvor de første kan flytte ind til oktober. 

Da Folkebladet kiggede forbi, så vi tømrere og vvs’ere i sving. Inden længe rykker malerne ind for at give lejlighederne den sidste finish. 

– Når håndværkerne er færdige, tager vi en gennemgang for fejl- og mangler, for at se om jeg er tilfreds. Senere foretager vi også en gennemgang med Kristiansdal, siger Benny Senica Christensen, der aktuelt kun har Sanggaards Plads-byggeriet at holde tilsyn med. Og det er et omfattende arbejde, siger han, idet der er et meget stort og meget detaljeret regelsæt for, hvordan forskellige arbejder skal udføres.

Afdelingen består af i alt 24 boliger.

12 styk to værelses-lejligheder på 65-80 kvm, hvor den månedlige leje er fra 4.798 til 5906 kroner.

12 styk tre værelses-lejligheder på 80-100 kvm, hvor den månedlige leje er fra 6.423 til 7.382 kroner. 

Hertil kan komme leje, hvis man vælger at få installeret en altan. 

Del denne historie på: