Aarups julemærkemarch er blevet fremtidssikret: Forankres i Musik På Industrien

Aarup

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Industrien åbnet døren til Kulturhuset Industrien og stillet sine faciliteter til rådighed for julemærkemarchen i Aarup siden den første march i 2015, selv om det har været en selvbestaltet gruppe Aarupborgere, som stod for arrangementet. 

I år er det også Musik På Industrien, som står som arrangør, og sådan bliver det også fremover. 

Det glæder Winnie Damgaard, der om nogen brænder for Julemærkehjemmenes indsats overfor udsatte børn og unge, og har været tovholder i den selvbestaltede gruppe. 

– Jeg bliver jo ikke ved med at være her, og derfor er det vigtigt, at aktiviteten kan fortsætte uden min deltagelse. Det kan den i og med, at Musik På Industrien nu og fremover skal arrangere og være ansvarlig for afholdelse af julemærkemarcher i Aarup.

Ydermere er julemærkemarchen blevet skrevet ind i driftsaftalen mellem Musik På Industrien og Assens Kommune som en af Musik På Industriens faste aktiviteter. En aftale, som træder i kraft pr. 1. januar 2023. 

– Med julemærkemarchen forankret i Musik På Industrien er den blevet fremtidssikret, og det glæder mig, siger Winnie. 

Musik på Industrien er i praksis ikke alene om at stå for julemærkemarchen, for den samarbejder med Ældre Sagen Højfyn, Sund I Aarup, Aarup Lokalråd, Aarup Løbeklub og Aktive Ældre i Aarup. 

Del denne historie på: