Aarup medborgerdage: To dage med masser af aktiviteter

Aarup

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Fredag 1. og lørdag 2. september går det løs

Aarup by vil summe af liv, musik og aktiviteter, når medborgerdagene finder sted for andet år i streg i begyndelsen af september.

Fredag 1 september 

Du får chancen for at blive klogere på fortiden eller prøve dine kunstneriske evner af. Klokken 16.30 er der foredrag om arkæologiske fund ved Bakkehusene, og fra klokken 17 kan du både prøve linoleumstryk og blindtegning.

Du kan også blive klogere på den nye affaldssortering, når Assens Forsyning viser en af de nye skraldebiler frem.

For børnene er der i løbet af dagen både ponyridning (klokken 14), sodavandsdisco og gamer-aften (klokken 19), ligesom byens foreninger stiller op med forskellige sportsgrene. Imens kan de voksne underholde sig med lounge-stemning på Sangaards plads, hvor du også kan se en fadølsrobot i aktion.

Du kan selvfølgelig også svinge dankortet i byens forretninger, der har Open by Night.

Lørdag 2. september 

Stå tidligt op og få gratis morgenkaffe og morgenbrød, som du kan indtage, mens der er fælles morgensang. Vil du gerne vide mere om Aarup Kirke, giver sognepræst Rikke Knudsen en rundvisning kl. 9.30.

Ligesom sidste år, hvor vartegnet i Lego blev lavet, får du mulighed for at sætte dit eget præg på Aarup ved at lave ’brosten’ i ler, som skal lægges i byens fortove.

Nåede du ikke morgensangen, eller vil du synge mere, er der endnu en mulighed for at synge fællessang med Assens Sangkraftcenter.

Er du klar på en rask turnering, kan du dyste i petanque (klokken 11), og børnene kan få lov at holde et krybdyr fra Terrariet i Vissenbjerg (klokken 12.30 – kræver billet).

Lørdagen byder på live-musik på Sanggaards plads (klokken 12-15), og du kan strikke og drikke sammen med Aarup StrikkeCafé (klokken 13-15).

Medborgerdagene slutter med l Byens fest i Aarup Fritidscenter. Billetter købes via Musik på Industrien.

Se hele programmet og de mange aktiviteter på facebok.com/aarupmedborgerdage

Del denne historie på: