Aarup flager 10. maj for dagplejens 50-års jubilæum

Aarup

Tidligere ansatte velkomne til forældrekaffe

Som tiden dog går. 12. maj har Dagplejen i Aarup 50-års jubilæum, som dog bliver markeret to dage tidligere, nemlig på ”Dagplejens Dag” onsdag 10. maj. 

I 1973 startede de første dagplejemødre deres virke i Aarup by under helt andre vilkår end i dag. Og dengang hed det i øvrigt ’Dagplejemødre’, fortæller områdeleder Synnøve Traasdahl. 

Gennem tiden har dagplejen været organiseret på forskellig vis i samarbejdet med andre små kommuner og under Assens Kommune delt op i henholdsvis 4, 2 og 1 afdeling. Siden 2019 har dagplejerne i Aarup hørt ind under områdeinstitutionen, som i Aarup huser de kommunale børnehaver, Fuglebakken og Drømmebakken, vuggestuen Solstrålen og specialdagtilbuddet Solsikken.

– Vi glæder os til at fejre dagplejerne og deres daglige vigtige arbejde med at give omsorg og tryghed samt en spændende og lærerig hverdag for de allermindste af borgerne i Aarup. Og du kan være med til af fejre dagplejerne ved at sætte et flag eller en ballon ved dit hus eller din dør, siger Synnøve Traasdahl.

Dagen for børnene og dagplejerne fejres i Aarup Fritidscenter med leg og underholdning med hospitalsklovnen Lulu, en god frokost til børnene fra vores køkken og frokost til dagplejerne leveret af Hotel Aarup Kro, mens børnene sover til middag. Om eftermiddagen er der forældrekaffe og hygge for alle nuværende forældre. 

– Hvis du er tidligere ansat i dagplejen i Aarupområdet, er du mere end velkommen til at deltage i forældre-kaffen i Aarup Fritidscenter fra klokken 14. Vi glæder os til at gense dig. Meld gerne ind på tlf. 24 61 78 76, hvis du ønsker at deltage, siger Synnøve Traasdahl. 

Del denne historie på: