Årets julemærkemarch tegner til at blive en succes

Aarup

3. december 2021

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Årets Julemærke, ‘Hjem til Jul’ er tegnet af Peter Bay Alexandersen. Motivet på årets Julemærke er det vi alle har gået og savnet i Corona-tiden, nemlig at gense alle vores kære. At tegne det historiske har altid talt særligt stærkt til Peter, og inspirationen er hentet i en havneby fra et tidspunkt i 1800-tallet – for hvad er mere julet end netop “de gamle dage”?

Optimismen er stor hos julemærkegruppen i Aarup, når det gælder deltagertallet til årets julemærkemarch søndag 5. december. 

– Det ser ud til en flot tilslutning i år. 121 har nemlig forhåndstilmeldt sig mod 72 sidste år, så jeg krydser fingre for et rekordår efter coronaen. Og det er jo så godt at komme ud i den friske luft og holde afstand på gåturen, siger Winnie Damgaard fra julemærkegruppen. 

Start og mål er Kulturhuset Industrien, hvor deltagerne kan få et startkort med medalje til 80 kroner og et startkort uden medalje til 40 kroner. Prisen er den samme uanset om deltagerne vælger den korte rute på 5 km eller den lange på 10 km. 

Den fælles start er kl. 10. 

Alle indkomne beløb går ubeskåret til julemærkemarchen og dermed til de sårbare børn, som nyder godt af et ophold på et af landets fem julemærkehjem. 

Når det kan ske, skyldes det tre trofaste sponsorer, nemlig Meny, der bidrager med kakao, som udskænkes ved Aarup Boldklubs klubhus; Hotel Aarup Kro som sørger for æbleskiver, Rema 1000 for gløgg og Kulturhuset Industrien, som bidrager med et kontant beløb. 

Del denne historie på: