400 skolebørn legede håndbold, da Håndboldkaravanen gjorde stop i Aarup Fritidscenter

Aarup

20. september 2021

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Hvad har et vendespil og en hoppeborg med håndbold at gøre. 

En hel og integreret del af de aktiviteter, som Håndboldkaravanen stiller op med, når den gør stop for at få flere børn til at spille håndbold. 

– For børnene her gælder, at de skal have det sjovt, de skal få nye kammerater, og så vil de spille håndbold. Og i nævnte rækkefølge, siger Aarup BK Håndbolds eventansvarlige og håndboldtræner, Kristian Jensen. 

– Ønsket om at vinde, kommer endnu længere ned, siger Kristian. 

At det forholder sig sådan, ved Dansk Håndbold Forbund, som har udviklet konceptet Håndboldkaravanen. Så legen var i centrum i de forskellige aktiviteter, hvor håndbolde indgik i flere aktiviteter, men langt fra alle. 

Håndboldkaravanen landede i Aarup Fritidscenter onsdag og torsdag i sidste uge, hvor 0.-5. klasserne fra Aarupskolen og Frøbjerg Orte Friskole boltrede sig i hal 1 og 2. 

For Aarup BK Håndbold gælder i øvrigt at coronapausen er slut. 

– Vi må nok indrømme at nedlukninger med videre har gjort det svært at drive en håndboldforening, og vi har til tider måtte være kreative med hjemmetræning på Microsoft Teams for nogen af ungdomsholdene, da vi jo ikke har måtte samles. Hvilket er én af grundene til at det er ekstra dejligt vi nu kan få lov at se glade børn og unge tilbage i hallen igen, siger bestyrelsesmedlem Nicolai Egebjerg. 

Del denne historie på: