Åbent hus hos Dinitrol Center Aarup

Aarup

9. marts 2022

Med den usædvanlige fugtige vinter i år er der en ekstra god grund til at sikre sig, at ens bil er rustbeskyttet til det danske klima. 

Dinitrol Center Aarup holder åbent hus i weekenden den 12.-13. marts kl. 10-15, hvor det er muligt at få et gratis rusttjek af sin bil og en god besparelse på undervognsbehandling af din bil. Centret giver nemlig op til 20% rabat, skriver Dinitrol Center Aarup i en pressemeddelelse.

 Rustskader efter fugtig vinter 

– Med milde temperaturer og derved også stigende luftfugtighed over det meste af vinteren, er vejsalten for alvor aggressiv i forårsmånederne og kan derfor forårsage alvorlige rustskader på din bil. Derfor er der vigtigt at få efterset din bils undervogn for rust netop nu. En kvalitets undervognsbehandling sikrer tryghed for en sikker bil med en sund økonomi i mange år ud i fremtiden, siger Mogens Vestergaard Hansen, der er teknisk chef hos Dinitrol Danmark. 

 Undervognsbehandling giver en sikrere bil 

Det fugtige danske klima gør, at alle biler i Danmark ruster hele året rundt. Allerede i bilens første leveår gnaver rusten i hulrum, på vognbunden, ved samlinger og de mekaniske dele.  Salt og forurening forstærker rustdannelsen, derfor skal biler rustbeskyttes, så snart de lander på den danske asfalt. Nye biler er sjældent tilstrækkeligt rustbeskyttet til at kunne modstå det danske klima. 

 – En løbende rustbeskyttelse sikrer ikke kun bilens pladedele og vognbund mod rust. Det sikrer også en række vitale, sikkerhedsmæssige dele som eksempelvis bremserør, hjulophæng, styreforbindelser, benzinrør mm. En godkendt rustbeskyttelse er derfor afgørende for, at du kører rundt i en sikker bil. Og selv om din bil er galvaniseret, så ruster den i samlingerne, forklarer Mogens Vestergaard Hansen teknisk chef hos Dinitrol Danmark. 

Dinitrolkæden kontrolleres af Teknologisk Institut. 

Dinitrol Center Aarup på adressen Smedevænget 2, 5560 Aarup er specialiseret i undervognsbehandling af biler og en del af Dinitrol, som er blandt de største udbydere på området. 

www.dinitrol.dk/aarup 

Del denne historie på: