Den nye turistguide er på gaden

Assens

18. februar 2022

Af Lise Wolf – lw@folkebladet.net

Den nye turistguide er på gaden

En appetitvækker til den høj- og vestfynske natur og kultur. Sådan kan den nye turistguide bedst betegnes.

VisitAssens har sendt en ny turistguide på gaden med masser af flotte farvefotos og korte beskrivelser på dansk, tysk og engelsk af, hvad det vest- og højfynske område har at byde på.

Den kommer hele vejen rundt, men kommer du som turist uden større kendskab til Assens Kommune, så er turistguiden ikke helt nok til, at du kan begive dig ud på egen hånd. Den er snarere en appetitvækker til alt det, området kan byde på fra cykel- eller vandreture med overnatning i shelters, byvandringer, restaurantbesøg i Assens, lokalt producerede fødevarer og lækkerier og attraktioner som museer, musiksteder, Fuglezoo og Terrariet – for blot at nævne noget af det. Og det er i følge VisitAssns netop sådan den også er tænkt.

Vil man rigtig udforske noget, så skal man ind på visitassens.dk eller attraktionernes egne hjemmesider eller også et smut forbi et af turistinformationsstederne for at hent mere information.

Guiden distribueres i løbet af februar til attraktioner, overnatningssteder og inforsteder samt via Feriedanmark, oplyser Udvikling Assens, der står bag turistguiden.

Del denne historie på: