Juncker åbner ny sæson på Industrien

Aarup

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Musiker og sangskriver Juncker åbner efterårssæsonen hos Musik På Industrien i Aarup med en koncert onsdag den 11. september 2024. 

– Med en karriere, der strækker sig over flere årtier, og en imponerende række af hits i bagagen, er Juncker klar til at indtage scenen i Kulturhuset Industrien sammen med sit band, skriver arrangøren MPIA, Musik På Industrien i Aarup i en pressemeddelelse.

En respekteret stemme på den danske musikscene

– Juncker, der er kendt for sine poetiske og iørefaldende sange, har etableret sig som en af landets mest respekterede musikere. Hans tekster, ofte præget af en skarp og reflekterende lyrik, rammer en nerve i det danske publikum, og hans evne til at forene musikalsk dygtighed med hverdagsfortællinger gør ham til en kunstner, som mange kan relatere til. På denne aften kan publikum se frem til en rejse gennem Junckers musikalske univers, hvor både gamle favoritter og nye numre vil få plads. Det lover MPIA. 

Hits og nye værker

Med hits som ”Havana” og ”Mogens og Karen” har Juncker skabt sig en solid fanbase, og hans seneste album, ”Nattergalen Findes”, har cementeret hans position som en uundgåelig stemme på den danske musikscene. Juncker deltog også i Dansk Melodi Grand Prix i 2022 med nummeret ”Kommet For At Blive”, og hans samarbejde med Andreas Odbjerg på sangen ”Evigheden Mellem Os” har vist hans evne til at skabe musik, der både taler til hjertet og intellektet.

Billetter til koncerten kan købes på mpia.dk, og der opfordres til at sikre sig en plads hurtigt, da interessen er stor. Resterende billetter kan købes i døren der åbnes kl. 19.

Del denne historie på: