Ivan Pedersen og Danmarks Næstbedste Trio indtager Industrien

Aarup

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

MPIA byder indenfor lørdag den 6. april klokken 20.00

Musikelskere i Aarup og omegn glæder sig i denne tid, for  Ivan Pedersen, dansk musiks Grand Old Man, indtager sammen med Danmarks Næstbedste Trio scenen i Kulturhuset Industrien lørdag den 6. april kl. 20. Det skriver arrangøren, Musik På Industrien, MPIA, i en pressemeddelelse.

– Trods sine mange år i branchen brænder Ivan Pedersen stadig for musikken, og tanken om pension er langt fra hans sind. Med en karriere, der spænder over to menneskealdre, fortsætter han med at fortrylle publikum med sit hjertevarme repertoire og charmerende optræden, hedder det i pressemeddelelsen. 

Sammen med Danmarks Næstbedste Trio, bestående af de erfarne musikere Sten Rasmussen, Troels Skovgaard og Søren Skov, skaber Ivan en uforglemmelig musikalsk oplevelse.  De tre spillemænd kalder sig selv Danmarks Næstbedste Trio med et glimt i øjet, for som Ivan forklarer det: “De har kigget sig om for at finde den bedste, men de har ikke fundet den endnu. Men der skal altid være plads til forbedring!”

Publikum kan se frem til en aften fyldt med gode historier, latter og varme smil, men også øjeblikke af dyb alvor. Med både nye og gamle sange vil koncerten byde på følelsesladet musik, der kan fremkalde både grin og gåsehud. 

– Det er en aften, hvor man måske også skal have lommetørklædet klar til at tørre en forræderisk tåre væk på vejen hjem, skriver MPIA. 

Ivan Pedersen har besøgt MPIA  adskillige gange før, og hver gang, skriver MPIA,  har han leveret fantastiske koncerter, der har efterladt publikum i begejstring og undren over hans evige talent og engagement. 

Billetsalget er gået i gang og billetter kan købes på mpia.dk

Del denne historie på: