Udflugt med Vissenbjerg Lokalhistoriske Forening

Vissenbjerg

Den årlige udflugt for medlemmer af Vissenbjerg Lokalhistoriske Forening går i år til VW- og Retromuseet i Ulfborg lørdag den 9. september. Museet er kendt for en stor samling af såvel VW/Folkevogne i mange modeller og årgange, som en omfattende samling af retroting fra 1950erne – 1980erne, bl.a. også en gammel købmandsbutik, en 60er stue og husholdningsting samlet gennem mange år. 

På turen til Ulfborg holdes der kaffepause ved Kongernes Jelling med mulighed for at se ”Danmarks dåbsattest” Jellingestenene. Der serveres oksesteg i Mormors Café i Ulfborg før rundvisningen i museet med guide. 

Der er start fra pladsen ved Vissenbjerg Bibliotek kl. 8.30. Udflugten er arrangeret af John Jakobsen, der tager mod bindende tilmelding efter ”først til mølle-princippet” fra søndag den 20. august kl. 9.00 på telefon 64 47 16 00. Der gøres opmærksom på, at tilmelding på telefonsvareren ikke er gældende.  

Deltagelse koster 350 kr., som dækker bus, kaffe med rundstykker, entre til museet med rundvisning og middag i Mormors Cafe inklusiv en øl eller vand.  (Se annoncen side 20)

Del denne historie på: